Uheldig..

Enten så er jeg bare uheldig, ellers så er jeg virkelig en klossmajor :-p Jeg skulle lage mat til meg selv i dag også vettu, og da klarer jeg selvfølgelig å brenne meg på lampa inni steikeovnen! Jeg gjorde det for 2 timer siden, og det er fortsatt vondt. Og det er en hvit strek der jeg brant meg, og rundt er det rødt. Det kjennes ut som det er en kniv som har blitt støkki inni der, og som dras fram og tilbake. Ikkeno godt! Jeg har smørt på After Sun. Haha :-p Det funker litt. Jeg får slutte å gjøra ting, tror jeg!


Min lille brannskade :-p
bilde 475

Og etter at jeg fikk på After Sun
kopi av bilde 477

I stad gikk jeg en skogstur igjen. Heldigvis så slutta det å regne ^^ Så da forta jeg meg ut med èn gang. Vel, jeg måtte bare røske med meg kameraet og få på Carlos båndet. Jeg vil ikke gå uten han! Han har fått 2 gå-turer i dag, så det ekke synd på'n :-) Og jeg føler meg veldig flink om dagen, siden jeg har begynt å gå turer igjen. Håper det fortsetter sånn det gjør nå! Det er morsommere å gå inni skogen enn på grusveien. Og det virker som Carlos synes det også.


Bilder fra i dag
bilde 470

bilde 454

bilde 468

bilde 466

bilde 458

3 kommentarer

Charlotte -

21.09.2009 kl.09:44

Fine bilder Cat :) Hvor gikk du?

Cathrine

21.09.2009 kl.15:45

Takk :-D

Ved Odd vettu, jeg følger stien bortover der :)

j a n n i k e

25.09.2009 kl.07:44

pene bilder ! ^^

Skriv en ny kommentar

- hvis du reklamerer kommer jeg IKKE til å besøke bloggen din!
- SV-kommentarer? NEI TAKK! Med mindre det er noe jeg har stilt spørsmål om.

bloglovinSøk i bloggen


VIKTIG: Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, med mindre annet er oppgitt. Du kan ikke kopiere tekst, fotografier eller annet innhold uten min tillatelse. Åndsverkloven gjelder! © Cathrine Nesset

Siste innlegg

hits