Høydepunkt her og høydepunkt der

Jeg har hatt et dagens høydepunkt i dag å :-D Jeg klarte nemlig å kjøre i 80 uten å tenke at det gikk for fort! Og det hele skjedde på hovedveien i dag også. Plutselig hører jeg mamma klappe og rope "yes, du kjører i 80". Jeg trodde jeg bare låg i 60. Haha :-D Jeg er glad det gikk så bra! Jeg kommer meg for hver gang jeg kjører, og det er så godt. Kanskje jeg kjører fra Dalsjordet til mjøsbrua neste gang jeg skal øvelseskjøre? Jeg gleder meg såå til de første kjøretimene er over. Og i det hele tatt når jeg får lappen! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle sette meg bak rattet. Og det tror jeg de fleste som kjenner meg tenkte også :-p Men men, nå tror jeg det skjer. Heldigvis!

Jeg har også tatt en tur i skogen i dag, med guttebassen min. Han storkoste seg! Og det gjorde jeg og, egentlig :-p Hehe.. Det er så godt at jeg ikke jobber 100% lenger, da har jeg bedre tid til meg selv og andre! Jeg får mye mer ut av dagene.


Jeg legger til et skogsbilde i dag å!
bilde 425

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- hvis du reklamerer kommer jeg IKKE til å besøke bloggen din!
- SV-kommentarer? NEI TAKK! Med mindre det er noe jeg har stilt spørsmål om.

bloglovinSøk i bloggen


VIKTIG: Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, med mindre annet er oppgitt. Du kan ikke kopiere tekst, fotografier eller annet innhold uten min tillatelse. Åndsverkloven gjelder! © Cathrine Nesset

Siste innlegg

hits