Jeg er så flink!

I dag har jeg øvelseskjørt igjen, i ca 1 time! Nå kjørte jeg i 60, helt utrolig  : p Og ikke nok med det, jeg kjørte på hovedveien fra Redalen til Dalsjordet! Jeg klarte å komme meg utti veien uten å få stopp. Heldigvis! Det var litt skummelt, hjertet banka litt fortere enn vanlig. Men nå er jeg fornøyd  : ) Er jeg tøff nok til å bestille kjøretime i mårra?

Ellers i dag har jeg vært med Marthe <3 Hun kjørte meg til politistasjon så jeg fikk ordna med det autorisasjonsdritet. Det var på tide, det var jo tross alt den tredje gangen i dag jeg har vært på politistasjon. Haha. Så nå mangler jeg bare å poste brevet, så er det i boks. Etter det stakk vi på CC for å se på saker og ting, b.l.a halsbånd til kattungen hennes. Men de var ikke små nok  : ( Og såå stakk vi på Mc'ern.

Når jeg kom hjem fant jeg ut at lillebroren min hadde tatt godteriet mitt IGJEN, så da var det å kjefte på han. Jeg som til og med kjøpte cheeseburger til han fra Mc'ern. Men han er like slem fordet.

Også har jeg gått tur med Carlos da  : D Jeg skulle egentlig støvsuge og tørke støv i dag og, men det rakk jeg ikke. Jeg får ta det i mårra  : p

Local Hero's Exelent - Carlos
dscf7256


Utsikten fra skauen
bilde 439

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- hvis du reklamerer kommer jeg IKKE til å besøke bloggen din!
- SV-kommentarer? NEI TAKK! Med mindre det er noe jeg har stilt spørsmål om.

bloglovinSøk i bloggen


VIKTIG: Alle bildene på bloggen er fotografert av meg, med mindre annet er oppgitt. Du kan ikke kopiere tekst, fotografier eller annet innhold uten min tillatelse. Åndsverkloven gjelder! © Cathrine Nesset

Siste innlegg

hits